Inschrijving voor de jurydag geopend

      Reacties uitgeschakeld voor Inschrijving voor de jurydag geopend

En dit is dan de eerste nieuwsbrief. Vanaf vandaag kun je je inschrijven voor de F3HELI jurydag op zaterdag 14 augustus 2021 bij MVA in Almere. Het verzoek is of iedereen die die dag komt zich wil aanmelden met een van de inschrijfformulieren.

Aan meedoen aan deze dag zijn geen (inschrijf)kosten verbonden. Inschrijfformulieren zijn op de website te vinden onder “Wedstrijdkalender”. Het inschrijven de wedstrijden voor de jurydag is ook een test om na te gaan of de workflow inschrijven in orde is. In de formulieren voor F3C-sport en F3N kunnen figuren meerdere keren gekozen worden wat niet de bedoeling is. Vul ze dus met zorg in.

Ook (kandidaat) juryleden, helpers en belangstellenden worden gevraagd zich aan te melden. Dit is geen verplichting maar maakt het voor de organisatie beter mogelijk om zaken goed te organiseren. De ontvangende vereniging wil graag weten met hoeveel bezoekers ze rekening moeten houden.

De jurydag is bedoeld om met name de neuzen van de juryleden te richten en ze kennis te laten maken met de vernieuwde vliegprogramma’s. En de vliegers kunnen kennisnemen van de wijze waarop de vluchten door de jury beoordeeld worden. De vliegers wordt gevraagd zich aan te melden om programma’s voor te vliegen. Vliegers kunnen zich inschrijven om voor te vliegen in de F3C, F3C-sport of F3N klasse.

Let op: de jurydag start om 09.30 uur en niet zoals in voorgaande jaren om 10:00 uur!

De agenda voor deze dag is:

09.30 Start presentaties: Beginnen F3N, F3C en F3C Sportklasse elk max. 1 uur.
12:30 Pauze (De MVA verzorgt eventueel tosti’s en koffie)
13:00 Voorvliegen F3N.
14:00 Voorvliegen F3C en overige vluchten.

Na iedere vlucht zullen de juryleden de scores onderling vergelijken en afstemmen waar de verschillen uit te verklaren zijn. Doel is om aan het eind van de dag als juryleden met dezelfde visie de vluchten te gaan beoordelen zodat de verschillen in beoordeling tussen de juryleden minimaal zijn.

Het ochtendprogramma wordt in een redelijk te ventileren grotere ruimte gehouden. We streven er naar de inrichting zodanig te regelen dat optimaal aan de coronaregels wordt voldaan. En: iedereen die die dag de bekende coronaverschijnselen heeft of kortelings in contact is geweest met mensen met coronaverschijnselen wordt gevraagd thuis te blijven en niet op de jurydag te komen.

Het adres van MVA is hier te vinden: Modelvliegen Almere, adresgegevens