Inschrijving voor de F3HELI NK op 29 augustus 2021 geopend

      Reacties uitgeschakeld voor Inschrijving voor de F3HELI NK op 29 augustus 2021 geopend

De inschrijving voor de eerste NK wedstrijden in de F3HELI klassen is geopend. Inschrijven kan met het inschrijfformulier dat op de F3HELI site onder wedstrijdkalender te vinden is.

Er is één inschrijfformulier voor alle klassen. Als je voor de klasse F3N of f3C-sport hebt gekozen krijg je nog een aantal aanvullende keuzes voor die klasse om te specificeren. Als je het inschrijfformulier verzonden hebt moet je na korte tijd per e-mail een bevestiging van de inschrijving krijgen. Als je deze niet ontvangt, neem dan even contact op met Willy Swart. Dat kan ook via het contactformulier op de site.

Ook de juryleden wordt gevraagd zich aan te melden. Je kunt aangeven voor welke klassen je beschikbaar bent als jurylid.

Op de wedstrijddag bij voorkeur om 9:30 aanwezig zijn. Het veld wordt niet door de kabouters uitgezet. Dat zullen we zelf moeten doen. Om 9:45 is er een briefing. Op 10:00 uur starten we met de wedstrijdrondes. De geplande volgorde is:

  • ronde F3C P figuren, F3C-sportklasse en F3N Set figuren en indien nodig een korte break;
  • ronde F3C P figuren, F3C-sportklasse en F3N Freeflight;
  • lunch pauze. Kan wat eerder of later vallen indien nodig;
  • ronde F3C P figuren, F3C-sportklasse en F3N Fly to Music en indien nodig een korte break;
  • ronde F3C F figuren;
  • wedstrijduitslag

We zijn te gast op het terrein van de MVCNOV in Heerde. Er is sanitair beschikbaar. Behalve koffie is er verder geen catering. Wel zijn er mogelijkheden om accu’s te laden. De zit mogelijkheden zijn beperkt tot een aantal picknicktafels. Wil je beter zitten, neem dan een eigen stoel mee. Zeker noodzakelijk voor juryleden. Er zijn geen parasols beschikbaar.

De routebeschrijving naar de MVCNOV kun je via deze link vinden