1e NK wedstrijd verschoven naar 5 september 2021

      Reacties uitgeschakeld voor 1e NK wedstrijd verschoven naar 5 september 2021

De inschatting “een buitje” voor de wedstrijd in Heerde bleek erg optimistisch. Na de hele morgen in de regen te hebben staan wachten op beter weer is afgesproken om op 5 september 2021 een nieuwe poging te doen.

Op deze korte termijn de wedstrijd verplaatsen vergt wat improvisatie. Ter plaatse is gecheckt of jury, veld en vliegers op 5 september beschikbaar zijn. Dat leek haalbaar. Her en der moet nog wat afgestemd worden. Daarom wordt iedereen verzocht zich opnieuw aan te melden zodat voor 6 september, indien nodig, wijzigingen in vliegschema’s e.d. aangepast kunnen worden. Ook de afspraken met de MVCNOV moeten nog geformaliseerd worden.

Een link naar het nieuwe inschrijfformulier vind je hier.

Meld je s.v.p. zo spoedig mogelijk aan.