Uitslag van de eerste NK wedstrijd 2021

      1 reactie op Uitslag van de eerste NK wedstrijd 2021

Een tweede poging om de eerste NK wedstrijd 2021 te vliegen is onder uitmuntende omstandigheden gelukt. Er was helaas wat crosswind, maar daar had iedereen last van. Verder waren de omstandigheden uitstekend.

De ontvangst en verzorging door de vrijwilligers van de MVCNOV in Heerde was uitstekend. Het veld lag er weer uitstekend bij, koffie werd in overvloed geserveerd en sanitaire faciliteiten waren goed geregeld. Chapeau!

Drie piloten in de F3N klasse vlogen om de prijzen te verdelen. En dat zag er weer goed uit. Zoals altijd is met name de Fly To Music ronde een publiekstrekker. Hier zie je ook de verschillende benaderingen van de piloten. De een vliegt wat rustiger de ander erg complex. Fascinerend om te zien. De jurybeoordeling gaf aan het eind van de dag de volgende einduitslag:

  1. Matthew de Wilde
  2. Richard van Eeden
  3. Rick Brakels

De strijd tussen vijf F3C piloten was weer spannend. De lange coronapauze had tot gevolg dat dat iedereen de P en de F figuren veel heeft kunnen oefenen. En dat was te zien. Het veld lag dichter bij elkaar dan voorgaan de jaren. Na 3 ronden Preliminary figuren en de Final ronde was de uitslag:

  1. Ronald van Lent
  2. Gerard Zuidema
  3. Rob Eikeboom
  4. Wim van Petersen
  5. Steven Vermeij

Alle winnaars van harte gefeliciteerd.

Op de website vind je onder Uitslagen uitdraaien uit het wedstrijd programma. Helaas is de leesbaarheid niet optimaal. De komende tijd willen we dit op orde te krijgen evenals het distribueren van de score sheets.

1 gedachte over “Uitslag van de eerste NK wedstrijd 2021

Gesloten voor reacties.