F3 heli wedstrijden op 3 oktober afgelast

      Reacties uitgeschakeld voor F3 heli wedstrijden op 3 oktober afgelast

Gezien de voorspelling van zo ongeveer de hele dag regen (verwachting staat op 100%) op 3 oktober zal de wedstrijd in Utrecht niet doorgaan.

Op 17 oktober is de volgende wedstrijd bij de RMVC-Cumulus in Winssen. De inschrijving voor deze wedstrijd zal zal in de loop van vandaag beschikbaar zijn op de site van F3HELI.

Schrijf je in voor de wedstrijd op 17 oktober dan zal het inschrijfgeld betaald voor de wedstrijd van 3 oktober verrekend worden met deze inschrijving. Mocht je je wel ingeschreven hebben voor 3 oktober maar je op 17 oktober niet kunt deelnemen dan zal na de wedstrijd van 17 oktober je inschrijfgeld teruggestort worden.

Voorzitter Subcommisie Heli gezocht

Willy Swart heeft besloten het voorzitterschap vanwege gezondheidsperikelen bij de volgende vliegervergadering, waarschijnlijk in januari 2022, neer te leggen. Kandidaten om deze functie over te nemen kunnen zich melden zodat een soepele overgang geregeld kan worden.