Wedstrijd van 3 oktober verplaatst naar 24 oktober in Utrecht

      Reacties uitgeschakeld voor Wedstrijd van 3 oktober verplaatst naar 24 oktober in Utrecht

Na een inventarisatieronde bij de MVCMN, de juryleden en de wedstrijdleider blijkt dat de wedstrijd van 3 oktober in Utrecht verplaatst kan worden naar 24 oktober op het terrein van de MVCMN in Utrecht.

Op die datum hebben voldoende juryleden aangegeven beschikbaar te zijn. Ook de wedstrijdleider kan deze dag vrijmaken. En de MVCMN heeft het terrein voor die dag weer beschikbaar gesteld. Bij voorbaat dank aan iedereen voor de medewerking. Om verwarring bij de inschrijving te voorkomen: tot maandag 11 september 22:00 uur kun je je inschrijven voor de wedstrijd in Winssen op 17 oktober. Daarna komt de inschrijving voor 24 oktober op de site beschikbaar.

Wedstrijd in Winssen en corona

Op 17 oktober zijn we te gast bij de RMVC Cumulus in Winssen. Deze vereniging beschikt over een clubgebouw waar o.a. koffie en thee e.d. beschikbaar zal zijn. Ook een toilet is daar aanwezig. Houdt er rekening mee dat als je het gebouw in wilt daar de voorschriften betreffende controle op de 3G’s (gevaccineerd, genezen of negatief getest) middels de QR-code op telefoon of papier van kracht zijn. Ook kan dan om een identiteitsbewijs gevraagd worden. Als je om welke reden dan ook geen QR-code hebt kun je wel meevliegen als je de hele dag buiten blijft.