Uitslag van de tweede NK wedstrijd 2021

      Reacties uitgeschakeld voor Uitslag van de tweede NK wedstrijd 2021

De wedstrijd op 17 oktober in Winssen stond in eerste instantie als laatste wedstrijd van dit jaar gepland. Maar last but not least: het was de eerste wedstrijd die dit jaar volgend planning doorging! De weergoden waren ons ditmaal goed gezind.

De ontvangst en verzorging door de vrijwilligers van de RMVC Cumulus in Winssen was uitstekend. Het veld lag er weer uitstekend bij, koffie werd ’s morgens in ruime mate geserveerd. En tijdens de middagpauze waren zowaar erwtensoep en broodjes met knakworst verkrijgbaar.

De eerste wedstrijd had blijkbaar de vliegers geïnspireerd om nog meer te oefenen. Dat was te zien. Het veld lag nog dichter bij elkaar dan in de eerste wedstrijd. Na 3 ronden Preliminary figuren en de Final ronde was de daguitslag:

  1. Ronald van Lent
  2. Gerard Zuidema
  3. Wim van Petersen
  4. Rob Eikeboom

Tijdens de wedstrijd even over het hoofd gezien dat een actuele foto wel leuk zijn geweest. Helaas. Dus maar even in het archief gezocht. De bijgevoegde foto komt uit de oude doos.

Drie piloten in de F3N klasse hadden voor de wedstrijd ingeschreven. Het publiek zag de verrichtingen weer met verbazing aan. De jurybeoordeling gaf aan het eind van de dag de volgende einduitslag:

  1. Wessel Haast
  2. Matthew de Wilde
  3. Richard van Eeden

Alle winnaars van harte gefeliciteerd.

Op de website vind je onder Uitslagen -> Uitslag 17 oktober 2021 in Winssen de gedetailleerde uitdraaien uit het wedstrijd programma met daarin alle rondes en de beoordelingen per ronde.