Vliegersvergadering subcommissie Heli

      Reacties uitgeschakeld voor Vliegersvergadering subcommissie Heli

Zoals waarschijnlijk bekend is gaat de jaarlijkse vliegervergadering in januari in Harderwijk niet door. Als alternatief had ik voor 22 januari 2022 een vergaderzaal bij de KNVvL in Woerden gereserveerd.

Dit was nog niet gecommuniceerd. Het is echter onwaarschijnlijk dat een bijeenkomst van 15-20 mensen op die datum verstandig dan wel toegestaan is. Dus zal ook een bijeenkomst op die datum niet doorgaan.
Een nieuwe datum is nog niet geprikt. Het is ook mogelijk om vanuit de KNVvL met behulp van Zoom een vliegersvergadering te plannen. Ik heb echter totaal geen ervaring met dat medium. Dus om via Zoom “even” een vliegersvergadering te organiseren zie ik niet zitten.

Nu is het de vraag of een vliegersvergadering voor de subcommissie Heli op korte termijn zin heeft. Zoals ik al aangegeven heb zal ik aftreden als voorzitter. Tot op heden heeft zich, ook na het persoonlijk benaderen van diverse mensen, nog geen nieuwe kandidaat voorzitter gemeld.

De belangrijkste zaak die opgepakt moet worden voor 2022 is denk ik de wedstrijden in 2022. Aangezien de voorzitter, naar ik heb ervaren, ook de wedstrijden moet organiseren en ik dat niet ga doen zullen er, voor zover ik kan overzien, geen wedstrijden in 2022 zijn.

Dus bij deze nogmaals: wie stelt zich kandidaat als voorzitter van de subcommissie Heli?

Reageren of aanmelden kan via een e-mail (info@f3heli.nl) of telefoontje (06 54 344 959) naar mij.

Met vriendelijke groet en prettige feestdagen toegewenst,

Willy Swart
Voorzitter subcommissie Heli