Update seizoen 2022 en de Jurydag 26 Maart

      Reacties uitgeschakeld voor Update seizoen 2022 en de Jurydag 26 Maart

In deze nieuwsbrief brengen we je op de hoogte van de laatste wetenswaardigheden.

Allereerst de mededeling dat de voorzitter van de heli subcommissie Willy Swart heeft besloten af te treden als voorzitter van de subcommissie. We danken Willy hartelijk voor zijn tomeloze inzet.

Als nieuw commissielid heeft Rob Eikeboom zich gemeld waardoor de commissie nu bestaat uit Rob Eikeboom, Gerard Zuidema en Richard van Eeden. De functies zijn nog niet volledig verdeeld.

Wedstrijdseizoen 2022

Het wedstrijdseizoen 2022 zal gaan bestaan uit 4 wedstrijden waarvan de data en locaties binnenkort bekend zullen worden gemaakt.

Jurydag

Tevens wordt er op 26 Maart 2022 een jurydag georganiseerd bij de MVA te Almere. Voor deelnemers aan deze dag zijn geen (inschrijf)kosten verbonden. Inschrijfformulieren zijn op deze website te vinden onder “wedstrijdkalender”.

Ook (kandidaat) juryleden, helpers en belangstellenden worden gevraagd zich aan te melden. Dit is geen verplichting maar maakt het voor de organisatie beter mogelijk om zaken goed te organiseren. De ontvangende vereniging wil graag weten met hoeveel bezoekers ze rekening moeten houden.

De jurydag is bedoeld om met name de neuzen van de juryleden te richten en ze kennis te laten maken met de vernieuwde vliegprogramma’s. En de vliegers kunnen kennisnemen van de wijze waarop de vluchten door de jury beoordeeld worden. De vliegers wordt gevraagd zich aan te melden om programma’s voor te vliegen.

De dag wordt om 9.30 begonnen met een briefing en het doorspreken van het programma van de dag.

Om ongeveer 12.00 zal er een lunch worden verzorgd door de MVA.

Hierna zal er door de piloten in de klassen F3C en F3N worden voorgevlogen.

Na iedere vlucht zullen de juryleden de scores onderling vergelijken en afstemmen waar de verschillen uit te verklaren zijn. Doel is om aan het eind van de dag als juryleden met dezelfde visie de vluchten te gaan beoordelen zodat de verschillen in beoordeling tussen de juryleden minimaal zijn.

Het adres van de MVA is : Kluutweg 1 te Almere. tevens te vinden op : www.modelvliegenalmere.nl