Aankondiging : Inhaalwedstrijd 3 September E.V.A. Alkmaar

      Reacties uitgeschakeld voor Aankondiging : Inhaalwedstrijd 3 September E.V.A. Alkmaar

De vakantietijd is voor velen van ons weer achter de rug en we kunnen weer verder met de wedstrijden voor het NK Heli vliegen.

3 September zal de inhaalwedstrijd van het 3e NK plaatsvinden bij de E-Heli Vereniging Alkmaar. We hebben de club bereid gevonden het veld te faciliteren.

De wedstrijdonderdelen die we verwachten te organiseren zullen dit keer bestaan uit de bekende onderdelen F3C, F3N en F3C sport. Deze keer wordt op verzoek van de club (die alleen uit heli vliegers bestaat) het element F3N sport toegevoegd, natuurlijk onder voorbehoud van het aantal deelnemers en juryleden. Binnenkort zal de inschrijving worden geopend en bij deze dus het verzoek u allen tijdig in te schrijven en eventueel potentieel vliegers en juryleden te attenderen zich op f3heli.nl in te schrijven om deel te nemen aan de wedstrijd.

Zoals gebruikelijk zal in de ochtend het veld worden uitgezet, waarna we om 9:30 verwachten dat iedereen aanwezig is. Hierna zal om 9:45 de briefing plaatsvinden en zal om 10:00 de wedstrijd van start gaan.

De club beschikt over een diesel aggregaat waarmee eventueel geladen kan worden. Natuurlijk komen de meeste piloten met geladen accu’s zodat we hier minimaal gebruik van hoeven te maken. Op het veld is een kantine aanwezig waar koffie en lunch tegen betaling verzorgd kunnen worden. Een toilet is niet aanwezig op het veld. Groot toilet evt bij horeca in de buurt.

Let ook op het volgende : De hierop volgende wedstrijd is al op 10 September te Odoorn!

We werken het inschrijfformulier op de website nog bij en dan zal de uitnodiging tot inschrijven volgen. We hopen op een gezellige opkomst. Tot 3 September!